به گزارش نقطه تسلیم، فرشاد اسکندری روز چهارشنبه در یک مصاحبه خبری اظهار کرد: در قانون قبلی مجازات اسلامی سقط جنین بعد از چهار ماهگی متحمل قصاص بود، اما در قوانین جدید سقط جنین بازدارندگی لازم را نداشته و مجازاتها بسیار سبک است.
وی اضافه کرد: در ماده ۶۲۲ قانون مجازات اسلامی در بخش تعزیرات و مجازاتهای بازدارنده برای سقط جنین ۶ ماه تا یک و نیم سال حبس، در ماده ۶۲۳ سقط جنین به وسیله دارو و وسایل دیگر تا یک سال حبس و در ماده ۶۲۴ در خصوص سقط جنین در دایره حرف و مشاغل پزشکی ۲ تا پنج سال حبس در نظر گرفته شده که مجلس شورای اسلامی باید در این رابطه ورود کند.
اسکندری بیان کرد: کسانی که در فضای مجازی افراد را به سقط جنین تشویق کنند، اگر سقطی صورت پذیرد، فرد به دلیل ارتکاب معاونت در جرم مشمول پیگرد و مجازات قانونی خواهد بود.
این قاضی با بیان اینکه سقط جنین چه عمدی و غیرعمدی دارای مجازات خواهد بود، اظهار کرد: برای شخصی که سقط جنین اقدام می کند و ممکن خود مادر باشد، در قانون مشمول پرداخت دیه و مجازاتهای حبس و تعزیری است.
اسکندری خاطرنشان کرد: یک نوع سقط جنین از نوع درمانی داریم که در راستای ماده ۵۶ ماده قانون حمایت از خانواده حمایت از خانواده و جوانی جمعیت بوده و جرم نیست.
قاضی دادگستری قزوین خاطرنشان کرد: مشکل اصلی در برخورد با سقط جنین های غیرمجاز، بحث کشف جرم است که معمولا در مکانهای پنهان و مخفی صورت گرفته و باید کشف شوند.
سردبیر و مدیر سایت خبری و تحلیلی نقطه تسلیم