محمدرضا مراقی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار نقطه تسلیم اظهار کرد: آب شرب روستای دربند تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب نیست و شبکه آبرسانی مخزن متعلق به ۵۰ سال قبل بوده که الان نصف این مخازن نیز با گِل پُر شده است.
وی با بیان اینکه ۱۱ سال است که به عنوان دهیار در روستای دربند به مردم روستا خدمتگزاری میکند، تصریح کرد: پس از پیگیریهای فراوان شرکت آب و فاضلاب سه سال قبل ۲ تانکر آبرسانی هرکدام به میزان ۲۵ هزار لیتر را با جرثقیل در ۲ تا سه کیلومتری روستا رها کرد.
مراقی ادامه داد: توجیه راننده جرتقیل این بود که جاده روستا مسیر خوبی نداشته و خودرو توان بالا رفتن ندارد، بنابراین ما روستاییان در سال ۱۴۰۳ با صرف هزینه ۲۵ میلیون تومان از محل دهیاری و کمکهای مردمی این مخازن را با تراکتور به زمین مورد نظر بردیم و ۵۰ میلیون تومان برای تسطیح زمین هزینه کردیم.
این مسوول با بیان اینکه همه امکانات برای اتصال چشمه به تانکر و راهاندازی شبکه آبرسانی مهیا شده است، بیان کرد: شرکت آب و فاضلاب همچنان اعلام میکند که اعتبار و بودجه ندارد و این درحالی است که مردم حتی حاضر هستند پول لولههای انتقال آب تا روستا به طول ۸۰۰ متر را خودشان پرداخت کنند.
دهیار روستای دربند خاطرنشان کرد: آب روستای سوگاه از وسط دربند میگذرد، اما چون سوگاه از ابتدا دارای آب بود، تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب قرار نگرفت.
مراقی جمعیت روستا را ۷۰ خانوار معادل ۱۶۰ نفر عنوان کرد و یادآور شد: ۹۰ درصد جوانان روستا به دلیل فعالیت خوب کشاورزی در همین منطقه مشغول به کار هستند و این روستا با داشتن مزرعه پرورش ماهی و شالیزار برنج از وضعیت اقتصادی خوبی برخوردار است.
وی محصولات باغی روستای دربند را گیلاس، زغال اخته، گردو و فندوق نام برد و اضافه کرد: شرکت آب و فاضلاب باید سریعا تکلیف آب شرب روستا را مشخص کند و حتی اگر میتواند با پوشش قرار دادن روستا و نصب کنتور مردم را از نعمت آب شرب با کیفیت برخوردار سازد.
گفتنی است، روستای دربند از توابع بخش الموت غربی در شهرستان قزوین قرار دارد.
دانش آموخته علوم سیاسی، خبرنگار، تحلیلگر و فعال حوزه اجتماعی و فرهنگی