به گزارش خبرنگار نقطه تسلیم، فاطمه محمدبیگی در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه قزوین امروز ضمن تبریک ولادت حضرت زهرا (س) و با اشاره به توفیق حضور در جلسه دیدار اخیر با مقام معظم رهبری با جمع بانوان کشور افزود: رهبر معظم انقلاب در بیانات خود به اهمیت الگوی سوم زن مسلمان برای تربیت نسل سالم و نسل پایدار و ایجاد جامعه قوی تاکید کردند.
وی ادامه داد: یکی از موضوعات مطرح شده در این جلسه لزوم ساماندهی وضعیت فضای مجازی برای استحکام خانواده، رشد کودکان و نوجوانان و حل مسئله جمعیت در نهاد خانواده، افزایش باروری، واسطه گری صحیح ازدواج و تاکید به نقش هنر برای تبیین این مسائل در بین مردم بود.
محمدبیگی به بخش دیگر بیانات رهبری در جلسه با بانوان اظهار کرد: امروزه زن به عنوان مطامع کشورهای استعمارگر است و آنها با ایجاد نهادهای شبه خانواده و جنبشهای فرا جنسیتی و تراجنسیتی، عملا تئوری صهیونیستی اومانیستی را برای فساد فراگیر و فلج کننده در کشورها توسعه دادهاند تا کشورها را چپاول کرده و جوامع را تحت نفوذ خود قرار دهند.
این نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: رهبری بر این عقیده اند که لازم است در مورد منشور زن در اسلام ۳۰ تا ۴۰ ماده تدوین کنیم تا زن به عنوان ستون خیمه خانواده، سعادت جامعه بشری را رقم بزند و ما در مجلس این موضوع را در دستور کار فراکسیون زنان قرار خواهیم داد.
این نماینده مجلس افزود: مسئله دیگر مورد تاکید ایشان لزوم وجود محدودیتهای دقیق در ارتباط معاشرتی زنان و مردان برای جلوگیری از بی بند و باری و استحکام خانواده بود که الحمدلله در طول تاریخ ایران زنان ما ثابت کردند که میتوانند و حتما باید به آن توجه شود.
محمدی ادامه دارد: ما نیازمند این هستیم که در قانون عفاف و حجاب یک دیدگاه منسجم و وحدت بخش داشته باشیم، ۱۶ قانون مصوب از مهر ۱۳۶۰ تاکنون داریم، ۱۳ قانون مصوبه مجلس و سه قانون مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است و در مجموع ۱۵۳ صفحه قانون داریم که نشان دهنده این است که کسئولان نظام اسلامی همواره به دنبال سلامت اخلاقی جامعه بوده اند.
نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: چرا قانون جدید ترویج فرهنگ عفاف و حجاب که توسط مجلس یازدهم تدوین، تصویب و مورد تایید شورای نگهبان قرار گرفت در پیچ و خم ابلاغ باقی مانده و برخی از مسئولان ارادهای برای اجرای آن ندارند؟ سوال این است که آیا نباید اصل تفکیک قوا را رعایت کرد، مجلس راس امور است و نباید جلوی آن را گرفت.
وی افزود: اگرچه مصلحت اندیشی لازم است، اما آیا غیر از این است که مصلحت کشور جز تامین امنیت اخلاقی برای جوانان است؟ آیا مصلحت غیر از تامین محیط آرام به دور از بی بند و باری جنسی برای جامعه است؟ آیا تامین امنیت پایدار برای کشور مصلحت نیست؟
محمدبیگی گفت: برخی از رسانهها در سطح بین المللی با مسئله بی بند و باری به از بین بردن حکومتها مبادرت ورزیدند، آیا اجرای قانون حجاب و عفاف امروز مصلحت نیست؟
این نماینده مجلس گفت: از دولت می خواهم که ابتدا در اجرای قوانین اصل تفکیک قوا را رعایت کند، خواست و مطالبه مردم اجرای قانون، احترام به مجلس و شورای نگهبان است.
به گفته این نماینده مجلس شورای اسلامی، باید برنامه ریزی درست برای مجریان قانون بر اساس چگونگی اجرا و تدوین گامهای اجرای قانون لحاظ شود، ممکن است نقدی بر این قانون عفاف و حجاب باشد، اشکالی ندارد، ما اجازه داریم تا ۶ ماه اصلاحیه ها، طرح ها و لوایح اصلاحی را مورد بررسی قرار گیرد، اما نمیشود قانون اجرا نشود تا زمانی که اصلاح شود و این درخواست دولت قانونی نیست.
محمدبیگی اضافه کرد: انتظار داریم در تبیین و حتی خواندن قانون عفاف و حجاب مسئولین خودشان پیش قدم شوند، ما اخیراً متوجه شدیم حتی مسئولین یک بار متن قانون را نخواندند و قضاوتها بر اساس گفتگوهای رسانه هایی بوده که از جریانات غربی نشات گرفته و این ممکن است برای کشور خطر ساز باشد، انتظار داریم تمام مسئولان ارشد نظام با این قانون آشنا شوند و تبیین رسانه ای قوانین صورت بگیرد تا عزم جزمی برای ایجاد و اداره سالم جامعه داشته باشیم و آخرین درخواست از دولت محترم اختصاص بودجه برای فعالیت فرهنگی است.
نماینده قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مردم از قطع برق و مشکلات ناترازی انرژی نارحت هستند، آیا نباید یک جهاد ۲۴ ساعته در دولت محترم برای رفع این مشکلات صورت بگیرد؟ آیا نباید در تابستان این مسائل پیش بینی می شد؟ در دولتهای قبل این مسائل به راحتی رفع میشد.
وی ادامه داد: امروز آلودگی هوای استان قزوین ناشی از سوخت مازوت نیروگاه شهید رجایی است که نفس را بر مردم تنگ کرده است، ما با گروههای علمی و فناوری جلسه گذاشتیم و به راهکارهایی خوبی برای کاهش آلودگی مورد نظر رسیدیم.
این نماینده مجلس گفت: تامین آب شرب کشاورزی که مهمترین معضل استان قزوین است و الحمدلله با همکاری بانک ملت و شرکت آب و فاضلاب استان مبلغ ۱۵۰ میلیارد تومان به این کار تخصیص داده شد.
وی گفت: در مورد توجه ویژه به کنترل تورم و گرانی، شاخص تورم در استان قزوین از میانگین کشوری بالاتر است، و ما جز گرانترین استان در حوزه مسکن کشور هستیم و با تلاشهای خوب صورت گرفته در مسکن ملی انتظار داریم استاندار جدید در حوزه جهش در تولید مسکن و کنترل گرانی اقلام، مشکلات را کاهش دهد.
وی اضافه کرد: از وزاری اقتصادی دولت می خواهیم تا با تکیه بر اصل تامین منابع مالی جدید و کار جهادی و اقتصادی مشکلات اقتصادی را حل کنند.
محمدبیگی ادامه داد: اینکه FATF صرفا کلام دولتی ها باشد و پرداختن به برخی انتصابات حاشیه ای از توجه دولت به دور باشد، در این شرایط اقتصادی مورد قبول مردم نیست.
این نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اشتغال جوانان به ویژه اشتغال تخصصی، توجه به زنان و نیازمندان استان و انشالله در برخورد با مفاسد اقتصادی هم با کمک دستگاه قضائی اقدامات خوبی انجام گرفت، خداقوت و تشکر از دستگاه قضائی در برگزاری دادگاه شرکت خودرویی و امیدواریم برخورد با دانه درشتها به طور ویژه مورد توجه قرار گیرد.
محمدبیگی خاطرنشان کرد: ضمن تشکر از راه اندازی بازارچههای مشاغل خانگی بانوان، درخواست گستردگی این بازارچه در سطح استان و همچنین تامین مکانهای فرهنگی مختص به بانوان در استان را داریم، انتظار داریم مسئولان فرهنگی استان و کشور موضوع خانواده محوری را مورد توجه قرار بدهند و پیوست خانواده در همه اقدامات اقتصادی قرار گیرد.
پژوهشگر حوزه مدیریت و کارآفرینی، خبرنگار