عباس بهرامی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار نقطه تسلیم اظهار کرد: بانوان روستاهای اردبیلک، گرکین، الولک و بخشی از الموت با لباس محلی ۶ نان بومی استان قزوین را دومین جشنواره ملی نان واقع در استان کرمان در معرض نگاه عموم قرار دادند.
وی اضافه کرد: این جشنواره با هدف حفظ و احیای نانهای سنتی و بومی و همچنین توانمندی و دستاوردهای بانوان روستایی برگزار شد که خوشبختانه بانوان استان قزوین بسیار خوش درخشیدند.
بهرامی با بیان اینکه نان سنتی و کامل به عنوان یکی اولویتهای اصلی در حوزه امنیت و سلامت غذایی به شمار میرود، تصریح کرد: متاسفانه بی توجهی مسئولان حوزه فرهنگی باعث شده تا بیشتر نانهای بومی استان در معرض فراموشی قرار گیرد و همه ما وظیفه داریم که در راستای حفظ و احیای این سنتهای کهن و دیرینه تلاش کنیم.
مسئول اتحادیه نانوایان استان قزوین بر سابقه درخشان پخت نان در روستاهای استان اشاره کرد و یادآور شد: پخت نان توسط بانوان این استان همواره در طول تاریخ به عنوان یکی از مشاغل خانگی و سنتهای کهن این دیار محسوب میشود که حضور این بانوان میتواند علاوه بر معرفی توانمندی آنها، موجب رونق گردشگری شود.
وی یادآور شد: نان لواش، تافتون و یوخا از عمده نانهای محلی و روستایی استان قزوین محسوب میشود که همواره مورد توجه سایر استانهای کشور است.
دانش آموخته علوم سیاسی، خبرنگار، تحلیلگر و فعال حوزه اجتماعی و فرهنگی